Едно от най-актуалните заведения под тепетата - Djanam Steak House

...
Едно от най-актуалните заведения под тепетата - Djanam Steak House
Коментари Харесай

Култов ресторант в Пловдив събира звездни гост-изпълнители през месеца на влюбените

Едно от най-актуалните заведения под тепетата - Djanam Steak House е подготвил порция звездни гост-изпълнители и обезпечен ваучър за своите гости през целия месец на влюбените.

През първата седмица на февруари за положителното въодушевление на клиентите ще се погрижат Фики Стораро на 2 февруари, Аристос Константину на 4-ти, а „ Branimir Live Band” на 5 февруари.



През втората седмица на най-любовния месец, програмата ще бъде повече от празнична. На 9 февруари /сряда/ очарователната Камелия ще пее за всички, които са избрали да се забавляват в кулинарната дестинация.

На 11 февруари /петък/ феновете на гръцката музика могат да се насладят на осъществяванията на гръцкия артист Андреас . На 12 февруари /събота/ “Djanam Band” ще озвучат заведението с най-актуалните български и задгранични части.



В деня на влюбените 14 февруари в Djanam Steak Hоuse ще има тематично „ DJ party” . Локализиран в мегакомплекса 7POINTS , ресторантът разполага с първокласна конюнктура, напълно сочни стекове приготвени от същински началник готвачи, превъзходна кухня и богат подбор от питиета.

Най-модерните нощни клубове в града са ситуирани единствено на метри от заведението. Това са единствено част от аргументите, които вършат ресторант Djanam Steak Hоuse съвършеното място за превозване на всеки един паметен мотив с най-любимите хора.

Само два дни след деня на влюбените, страхотната Анелия идва в Djanam Steak House , с цел да направи един паметен ваучър с най-големите си шлагери. На 18 февруари /петък/ още веднъж ще преминем на гръцка вълна благодарение на надарения Андреас , а в събота ще се насладим на живите осъществяване на „ Bonimir Live Band”.



На 23 февруари , мачото на поп фолка Меди ще радва посетителите на Djanam Steak House с неповторимия си глас. На 25 февруари Андреас още веднъж ще ни придвижи в Гърция, а ден по-късно ще слушаме обичаните „ Djanam Band”.



Вижте цялата стратегия за месеца на влюбените единствено в Djanam Steak House Plovdiv.



Побързайте да извършите вашата резервация на телефонен номер: 0879 68 68 68.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР