Актрисата София Вергара наскоро сложи край на брака си, а

...
Актрисата София Вергара наскоро сложи край на брака си, а
Коментари Харесай

Известна актриса: Не исках да бъда стара майка, готова съм да съм баба

Актрисата София Вергара неотдавна постави завършек на брака си, а другите аргументи за това стават ясни последователно. Различните отзиви за възрастта и децата са единствено един от мотивите двойката да приключи връзките си. 

Двамата с 47-годишния Манганиело не били на едно и също мнение, когато е ставало въпрос за увеличаване на фамилията им. 

" Той искаше да имаме деца, а аз не желаех да бъда стара майка “, изясни Вергара. 

" На 19 години родих наследник, който в този момент е на 32, и съм подготвена да бъда баба, а не майка “, споделя София в изявление. Така че, в случай че се появи нова обич в живота ми, той би трябвало да пристигна със свои деца. 

" Почти съм в менопауза “, прибавя актрисата.

През юли 47-годишната Вергара и 47-годишният Манганиело разгласиха взаимно изказване, в което споделиха, че след седем години брак са взели " сложното решение “ да се разведат.

Два дни по-късно Манганиело подаде молба за бракоразвод, като уточни " непреодолими разлики " като причина за разтрогването на брака, пише People. 

Оттогава Манганиело се среща с актрисата Кейтлин О`Конър, до момента в който Вергара е снимана на няколко срещи през последните месеци с ортопедичния хирург Джъстин Салиман.

София Вергара е заета с популяризирането на марката си за слънцезащита, а също така взе участие в нов сериал. Вергара играе основната роля на Гриселда Бланко, която е водач на колумбийски наркокартел, прочут като " Кръстницата “.

" Овластените дами са съвременни в този момент. Шефката е жена, която би трябвало да стане по-лоша от всеки мъж, с цел да бъде най-хубавата от всички “, разяснява Вергара за новата си роля.

" Интересното и комплицираното е, че тази жена е има деца, другари, чиновници. Тя е лоялна към някои и непримирима с други “, продължава тя. " Тя става тъкмо като мъж – поради властта, страха, упоритостта и несигурността “, довършва Вергара.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР