Едно от нашите кучета - спасители намери затрупана под отломките

...
Едно от нашите кучета - спасители намери затрупана под отломките
Коментари Харесай

Това наше куче е герой! Направи чудо в Турция

Едно от нашите кучета - спасители откри затрупана под отломките жена в Турция в град Антакия. Това потвърдиха за Нова тв от ПСС.

Същевременно от 7 февруари до момента общо 27 доброволци са тръгнали с персонален превоз да оказват помощ. Натам потегли и единствената офроуд кола за спешна помощ у нас. Днес още 20 доброволци се насочиха към епицентъра на нещастието.
-->
„ Междувременно с цел да оцелеят в тежките условия, получават помощ и от българска, и от турска страна ”, съобщи доброволецът Георги Влайков. „ Нямам думи да ви изразя възхищението от това, което направихте ”, продължава той.  

Междувременно преди ден Турция се обръща към Асоциацията на доброволците у нас с следващ вик за помощ. И за броени часове откликват 20 души от цялата страна.

„ Това са хора с огромни сърца, хора, които имат своите работни места и ежедневни отговорности, само че те са готови за това от години – упражняват, образоват се, екипирани са. Има хора, които умеят да работят с въжета, да избавят с алпийски прийом ”, описа Ясен Цветков от Националната асоциация на доброволците.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР