Едно от дългоочакваните нови попълнения на Берое най-накрая пристигна в

...
Едно от дългоочакваните нови попълнения на Берое най-накрая пристигна в
Коментари Харесай

Едно от дългоочакваните нови попълнения на Берое вече е в Стара Загора

Едно от дълго чаканите нови попълнения на Берое най-сетне дойде в Стара Загора. Става въпрос за халфа Франческо Селесте. Аржентинецът бе близо две седмици в Италия, където си изкара италиански паспорт, с цел да може по-бързо да бъде картотекиран в БФС и да не заема място отвън Европейски Съюз.

Селесте още от понеделник ще се включи в подготвителния развой на Берое и в случай че всичко бъде наред, то той би трябвало да бъде на линия за дуела против Крумовград, който е на 7 август под Аязмото.
 Банато: Дори с картони единствено за нас, ние сме Берое!
Банато: Дори с картони единствено за нас, ние сме Берое!

Призова почитателите

Селесте сигурно ще даде в допълнение качество за отбора на Густаво Араголаса и ще усили конкуренцията в състава му.

29-годишният футболист е младеж на Бока Хуниорс, като през 2013 година подписва професионален контракт с аржентинския гранд. Той играе най-вече за втория тим, като има два мача за първия отбор.

През сезон 2015/16 играе чартърен във Фреамунде. След това той играе за Килмес. Следва престой в мексиканския Потрос. Играе в италианския Сиракуза, по-късно в костариканския Картахинес, а през 2020 година се завръща в Аржентина и играе за Нуева Чикаго. През 2021 година е част от тима на Феникс де Пилар, а за последно играе в третодивизионния Клуб Атлетико Лос Андес.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР