Едно наум е рубрика на Дневник, в която публикуваме прессъобщения,

...
Едно наум е рубрика на Дневник, в която публикуваме прессъобщения,
Коментари Харесай

Едно наум: Делян Добрев не знае как ГЕРБ е предложил глупавия мораториум

Едно мислено " е графа на " Дневник ", в която публикуваме прессъобщения, фрагменти от материали, изявления и други текстове, които би трябвало да се четат с едно мислено.

" Аз не знам по какъв начин [ние от ГЕРБ] предложихме този мораториум ", съобщи през днешния ден пред Нова телевизия депутатът от ГЕРБ и зам.-председател на енергийната комисия Делян Добрев откакто по предложение на неговата политическа мощ на 15 декември на цените на парното, тока и водата, а преди дни

" Аз не знаех и не гласувах ", сподели Добрев. И добави, че съгласно него решението е доста неуместно. Запитан дали е споделил мнението си с ръководителя на парламентарната група Десислава Атанасова, която внесе предлагането за мораториум, отговори, че не е, само че че тя била предложила това, което желаят ръководещите. Не изясни обаче какъв е ползата на ГЕРБ да предлага решения от дневния ред на ръководещите.

Не единствено е антипазарно, освен е безумно, в света няма налагани мораториуми, продължи Добрев и добави, че хората ще платят сметката с лихвите поради заемите, които в този момент теглят енергийните сдружения, с цел да компенсират дефицитите от замразените цени.

" Аз ще платя най-после за това, че Десислава Атанасова е предложила това, а вие не сте знаели?! " - попита водещият Виктор Николаев. " С лихвите, само че не тъй като Десислава Атанасова го е предложила, а тъй като болшинството го е приело ", отговори Добрев.

" Два пъти преди на нас ни е предлаган подобен мораториум и ние сме го отхвърляли ", добави той.

Рубриката “Анализи ” показва разнообразни гледни точки, не е наложително изразените отзиви да съответстват с публицистичната позиция на “Дневник ”.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР