Едно наистина трогателно сбогуване: фермер подредил стадото си овце във

...
Едно наистина трогателно сбогуване: фермер подредил стадото си овце във
Коментари Харесай

Фермер направил огромно сърце от овце като жест към умиращата му леля (видео)

Едно в действителност прочувствено прощаване: фермер подредил стадото си овце във формата на голямо като жест към умиращата си вуйна в символ на любовта си към нея.

Емоционалната история се случила по време на епидемията от ковид. Австралийският фермер Бен Джаксън от Нов Южен Уелс, не съумял да се сбогува персонално с умиращата си вуйна заради карантинните ограничавания и основал прочувствено видео за довиждане за нея.

Неговата обичана вуйна Деб била на 400 километра в град Бризбейн и губела двугодишната борба с рака. Бен знаел, че няма да може да я види преди гибелта й, само че решил, че би трябвало да се сбогува с обичания човек.

За разлъка Бен избрал сложен за осъществяване, само че покъртителен прийом.

Бен Джаксън и неговите помощници разпръснали зърно по полето, тъй че овцете, привлечени от храната, за известно време образували сърце.

От първия опит не се получило. Според фермера първите няколко пъти фигурата е приличала повече на неприятно усмихнато лице, в сравнение с сърце. На четвъртия опит обаче концепцията била сполучлива и Джексън съумява да снима малко видео благодарение на дрон.

„ Първият път, когато пробвах, изглеждаше като прогнил емотикон, споделям ви, и макар че моята вуйна Деб имаше положително възприятие за комизъм, това не беше тъкмо това, към което се стремях “, разкрива той.

Бен декларира, че „ познавайки вуйна Деб, в случай че това овче изкуство може да усмихне лицето даже на един човек, тя би била доста горда “. През последните години Бен основал няколко други „ художествени творби с овце “ под формата на знаци и лога. Леля му постоянно е била почитател на творенията му.

Мистър Джаксън изпратил видеото на роднините преди погребението. На службата те пуснаха класика на Саймън и Гарфънкъл, Bridge Over Troubled Water, върху визията и галерията с картини.

„ Тя щеше да бъде доста горда да види толкоз доста хора да се усмихват и да се любуват на сърцето, което направих за нея. Това е просто обич. Любовта е сетивна. “

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР