Едно действие на Украйна извади от нерви чеченския лидер Рамзан

...
Едно действие на Украйна извади от нерви чеченския лидер Рамзан
Коментари Харесай

Ход на Украйна вбеси Рамзан Кадиров. Смъртоносна заплаха към адските кучета

Едно деяние на Украйна извади от нерви чеченския водач Рамзан Кадиров и го предизвика да насочи смъртоносна опасност.

Кадиров коментира в Telegram масовия разстрел на руски военнопленници от въоръжените сили на Украйна, за който заяви съветското министерство на защитата, а фрагментите бяха разпратени до редица международни организации.
-->
Ето какво написа Кадиров:

Онзи ден в мрежата се популяризира видео, което изобразява фрапантен акт на свирепост. На него ясно се вижда по какъв начин украински националисти хладнокръвно разстрелват съветски военнопленници, които преди този момент непринудено са поставили оръжие.

Излишно е да споделям, че това е директно нарушаване на всички интернационалните конвенции, Западът обаче, в присъщото си двуличие, мълчи по тази тематика.

По този мотив Министерството на защитата на Руската федерация направи надлежно изказване, чиято позиция се основава на първо място на интернационалните съглашения във връзка с военнопленниците. Такива уроди не би трябвало да попадат в плен.

Освен, че направиха закононарушение, тези поддръжници на Сатаната по-късно цинично го разгласиха в мрежата, демонстрирайки и парадирайки с безспорната си безотговорност. Сигурен съм, че възмездието за осъщественото закононарушение няма да закъснее.

Ще създадем всичко допустимо, с цел да подсигуряваме, че тези пъклен кучета ще си получат заслуженото. А онези, които по някакъв метод съумеят да се измъкнат - те са обречени да изживеят остатъка от нещастния си живот в непрестанен смут, непрестанно оглеждайки се през рамо.

Защо международната общественост мълчи? Къде са тези рупори на западната народна власт, призоваващи за съблюдаване на законите?

Наистина ли не виждат всички тези зверства? Разбира се, те виждат това доста добре, само че заобикалят публичността, защото киевският режим в очите на хората би трябвало да наподобява като либерален оазис на фона на неприятната Русия, написа Кадиров.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР