Едни се запасяват със захар, други с олио, а трети

...
Едни се запасяват със захар, други с олио, а трети
Коментари Харесай

Българите изкупиха тоалетната хартия, нюйоркчаните - тревата

Едни се запасяват със захар, други с олио, а трети залагат на тоалетна хартия. Но има и редица други артикули като марихуаната, които провокират извънредно висок интерес у потребителите. Именно такава е обстановката в американския мегаполис Ню Йорк.

Куриерските компании в Голямата ябълка сега работят на високи обороти, защото обществото реагира стресово на оповестеното изключително състояние от президента Тръмп и стартира да цялостни персоналните си хранилища с артикули от първа нужда.

Списание New York Magazine разгласява някои забавни данни, касаещи поръчките на леки опиати, като едни компании споделят, че вършат “празничен оборот “, а други се хвалят с рекордни продажби. “В естествени дни търговците регистрират към 60 продажби на стойност сред $8-9 хиляди, а в последните дни оборотът всеобщо надвишава $10 000 “, написа списанието. Един от легалните разпространители на марихуана даже е отчел продажби за $16 000 в границите на миналата сряда.

Парадоксът е, че куриерските доставки на “весели цигари “ не са изцяло легални и занапред следва управляващите да подложат на спомагателна регулация бранша.

Добрата вест е, че във връзка с сигурността на куриерите компаниите са наложили строги правила, които да подсигурят здравето на техните чиновници. Част от ограниченията са трикратна стерилизация преди, по време и след дадена доставка, както и правото на даден чиновник да откаже пратка, в случай че клиентите са във очевидно неприятно здраве. Променена е и опцията “Преглед и тест “, като потребителите към този момент ще могат единствено да гледат стоките от разстояние, преди да решат дали да ги получат.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР