Едни Бесни Страшни Пенсии командват в държавата от името на

...
Едни Бесни Страшни Пенсии командват в държавата от името на
Коментари Харесай

Как БСП си напазарува хермафродита „Продължаваме Промяната“

Едни Бесни Страшни Пенсии командват в страната от името на Кирил Петков. И то единствено тъй като си напазаруваха публично въздействие в партията на Киро.

Всъщност този хермафродит „ Продължаваме промяната “ никой не знае какво е. Не е нещо като партия, тъй като нито има структури, нито членове, нито партиен живот. По-скоро е някаква политическа борса, от която всеки си купува въздействие. Според вложенията.

Бай ви Ник Събев наля към 300 000 лв. спонсорство. И си заеба бизнес за 300 милиона, с цел да работи в ползу роду. Но пък получи цялото БДЖ да си го употребява неговия жанр!

Благодарение на Събев от следващата година ще вървим с билет за Силистра чак до Синсинати, ще имаме летящи таксита и всяка есен по един нов мост над Дунав. А, да, а в БДЖ-то вино на стомах ще се лей…

Човек, който си изоставя големия бизнес, с цел да ни презентира дивотии или е глупак, или е нацопал в някаква скица. Въпреки голите си фотоси, бай ви Ник Събев няма тип на глупак. Схема някаква тече тогава, явно и добре платена…

Например, когато се обаждаш към този момент да си поръчаш нещо, наложително ти го пращат по „ Еконт “, който няма но нищо общо със Събев.

В кръжока на Бесните Страни Пенсии е и Диана Дамянова. Вехтата сътрапезничката на Валентин Златев, която сред две ракии се правеше и на пиар на петролния олигарх, даде обещание, че ще работи в предизборната акция про боно за харвардските аферисти. Нещо повече, оказа се, че ги спонсорирала със 100 000 лв.. Ако им беше изтъкала и едно знаме, ей ви я новата Диана Княгиня.

Ама тя отново стана княгиня, откогато Кирил Петков и Асена Василева са на власт. В княжеството й са попаднали пиарите на всички министерства. Дори да искаш да пръднеш, би трябвало да чакаш позволение от Дамянова за височината на децибела!

Това е запас, от който си избиваш всичкото про боно през годините! Че и остава за черен етикет… Даже и да пишеш необразовани текстове във Facebook, откакто злоупотребиш с него.

За изборите през пролетта може и вие да се включите в политическата борса на Кирил Петков. 100-200-300 хиляди, кой с каквото разполага. Веднага ви отчупват нещо тези момчета от Харвард.

Като на Бесните Страшни Пенсии.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР