Една уникална снимка взриви социалната мрежа и прикова вниманието на

...
Една уникална снимка взриви социалната мрежа и прикова вниманието на
Коментари Харесай

Ето коя е легендарната партия шах, която Меси и Роналдо играят върху куфар

Една неповторима фотография взриви обществената мрежа и прикова вниманието на целия свят към себе си през последните дни към Мондиал 2022 в Катар.

Нейният създател е световноизвестната фотографка Ани Лейбовиц, а основни герои пред фотообектива ѝ са Лионел Меси и Кристиано Роналдо, които разиграват партия шах. Двамата футболни титани вземат участие в реклама на марка първокласни артикули.

Специалисти в играта обаче доловиха нещо доста любопитно – легендите разиграват позиция от мача на международния първенец Магнус Карлсен против Хикару Накамура от 2017 година, който приключва наедно. 
                             

В епични борби между тях тъкмо в този интервал Карлсен и Накамур демонстрираха фантастична класа от равнището на висшия пилотаж. С удивителните си конфликти норвежецът и японецът потвърдиха на света, че са безусловно равностойни един на различен и недостижими.

„ Тук става въпрос за борба на напълно друго равнище “, разяснява Карлсен, който още държи международната купа.

Има обаче още един много любопитен подробност към фотографията. Ани Лейбовиц в действителност не е събрала Меси и Роналдо дружно. Тя снима двамата поотделно, след което сглобява рекламния кадър.  



Обяснението е обикновено – футболните колоси не се търпят един различен и очевидно нито един от тях не се е съгласил на персонална среща със противника си, в случай че по този начин въобще им е била препоръчана.

Причина за различията посред им е дългогодишният спор кой от двамата е по-добрият. Засега най-малко по извоювани „ Златни топки “ аржентинецът има много съществено преимущество.

Сега обаче и двамата играят на последното си международно състезание в Катар, а тимовете им са измежду спряганите любимци за купата.

Кой от двамата ще показва по-добри умения на Мондиала, следва да разберем.



Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР