Една сватба разбуни през последните дни социалните мрежи. Ожени се

...
Една сватба разбуни през последните дни социалните мрежи. Ожени се
Коментари Харесай

Ох, сватба, ох кеф! Защо докато Благо Георгиев танцува щастлив, булката му гледа строго?

Една женитба разбуни през последните дни обществените мрежи. Ожени се някогашният футболист Благой Георгиев. Той се врече във... "вечна честност " на своята нова обичана - Полина.

Сватбата бе във Велинград, града на булката, в ресторанта, благосъстоятелност на нейните родители. За специфичния ден Поли бе избрала два тоалета - обилна рокля с бюстие и изчистен модел без презрамки и с дълбока цепка.

Социалните мрежи безусловно гръмнаха от мнения, когато фотосите от купона се появиха в интернет пространството.

"И тази ще зареже ", "Боже, по какъв начин му се връзват тези дами ", "Благо, това не е богоугодно ", бяха единствено част от мненията.

Самото празненство си беше същински ваучър с всичките му обичаи и салтанати, се вижда от видеото, оповестено от Атанас Лазаров. Имаше даже мятане на жартиер, който бе уловен от коафьора Асен Налбантов.

На всички обаче им направи усещане, че до момента в който във видеото Благо танцува благополучен и подскача от наслада на дансинга, булката стои обезпокоена настрана и се усмихва едвам, когато камерата я покаже в кадър...

Каква е повода за прекомерно сериозната физиономия на другояче щастливата Поли? Дали сериозният взор се дължи единствено на булчински паники или има и нещо друго, което остава прикрито за необятната аудитория? Предстои да разберем...

А ние желаем от сърце доста шанс и дълъг фамилен живот на младото семейство!
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР