Една от водещите световни вериги за бързо хранене - "Бъргър

...
Една от водещите световни вериги за бързо хранене - "Бъргър
Коментари Харесай

Бъргър Кинг се смили над Хари и Меган

Една от водещите международни вериги за бързо хранене - "Бъргър Кинг " - предложи на 35-годишния английски кралски внук Хари работа като помощник по продажбите с благоприятни условия да пораства нагоре в службата при показано усърдие и продуктивност, заяви "Контактмюзик ".

От компанията се обърнаха към херцога на Съсекс откакто той и брачната половинка му Меган Маркъл скандално оповестиха, че щели да се отдръпват като членове на кралското семейство с желанието да станели "финансово самостоятелни ".

Централата на "Бъргър Кинг " в Аржентина беше първата, който се свърза с херцога на Съсекс. Съобщението им в Туитър гласи: "Разбрахме, че принцът и херцогинята са решили да се откажат от ролята си в кралското семейство и ще работят, с цел да станат финансово самостоятелни. И по този начин, имаме предложение за Вас: Направете като хиляди хора първите си стъпки в света на бизнеса с нас! Знаете, че короната (King, в името на веригата – бел. ред.), ще Ви подхожда идеално. Освен това, след толкоз години живот като херцози, е време да започнете да се храните като крале ".

По-късно от централата на "Бъргър Кинг " в Съединени американски щати също се усетиха и предложиха работа и на двамата: "Предлагаме на кралската двойка работа на ненапълно работно време ".

Миналата седмица двойката, която има осеммесечен наследник Арчи, провокира безредици в кралското семейство, обявявайки проектите си за "изработване " на нови публични функции.

Херцозите на Съсекс обявиха: „ След доста месеци на размисъл и вътрешни полемики ние взехме решение да създадем преход през тази година, като стартираме да внесем нова прогресивна роля в тази институция. Ние имаме намерение да се оттеглим като "старши " членове на Кралското семейство и да работим, с цел да бъдем финансово самостоятелни, като в същото време продължаваме да поддържаме напълно Нейно величество Кралицата ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР