Една от основните задачи на служебното правителство беше да подготви

...
Една от основните задачи на служебното правителство беше да подготви
Коментари Харесай

Донев: Коалиционната формула за създаване на редовно правителство е неизбежна

Една от главните задания на служебното държавно управление беше да приготви и провежда провеждането на изборите, поздравления за добре свършената работа на всички министри, директно ангажирани. Вотът мина умерено и транспарантно, основни нарушавания не бяха установени. Гражданите показаха свободно вота си. Това съобщи служебният министър председател Гълъб Донев, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Резултатите демонстрират картина, за която постоянно призовавах да се мисли, с цел да не се губи скъпото време сред август и октомври. Избирателите, които участваха в изборите взеха решение, че съдружната формула за основаване на постоянно държавно управление е неизбежна. Ниската изборна интензивност и високият избор в интерес на „ Не поддържам никого “ са мотив за преосмисляне на политическото държание, акцентира Донев.

Като не поддържат никого или не гласоподават, гласоподавателите задължават политиците да предложат своя по-добра версия. Президентът ще свика 48-ото Народно събрание, макар упованията, ние се надяваме то да ма дълъг живот, добави Донев. Очаквам от вас да приключим работата по подготовката на законопроектите, свързани с ПВУ, това е друга съществена задача, с която встъпихме в служба като служебно държавно управление. Една час от законопроектите към този момент са признати. Ще отлича сериозната работа на министър Крум Зарков и на вицепремиера Атанас Пеканов, за които подготовката на законопроектите по проекта е главен приоритет и персонална идея. Не губете мотивация и сила за работа в седмиците, които ни остават като държавно управление, сподели още Донев. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР