Една от основните функции на Google Maps е да помогне

...
Една от основните функции на Google Maps е да помогне
Коментари Харесай

Google Maps вече показва зарядните станции за електромобили

Една от главните функционалности на Гугъл Maps е да помогне на потребителите да стигнат до несъмнено място без значение с какъв превоз. Ето за какво, появяването на информация за най-близките зарядни станции за електрически автомобили бе въпрос на време.

В формалния блог на Гугъл Maps се появи известие, че в този момент може да бъде открита подробна информация за най-близките електрически зарядни станции. Предлага се маршрут до най-близката станция, съгласуван с останалия в акумулаторните акумулатори на електрическия автомобил заряд.



За търсенето на най-близката електрическа зарядна станция е задоволително в полето за търсене да се вкара EV charging или EV charging stations . Онлайн услугата предлага координатите, типовете конектори, свободните места за зареждане на електрическите автомобили, цената на зареждането и така нататък За всяка станция са налични данните от предходните консуматори – фотоси, оценки, отзиви и отговори на най-често задаваните въпроси.



Към сегашен ден Гугъл Maps поддържа мрежата зарядни станции на Tesla и Chargepoint (в целия свят, в това число и България), SemaConnect, EVgo, Blink (на територията на САЩ), Chargemaster, Pod Point, Chargefox (за Европа). Списъкът последователно ще се усилва и добавя.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР