Една от най-широко коментираните теми в спортната общественост в последните

...
Една от най-широко коментираните теми в спортната общественост в последните
Коментари Харесай

Владо Николов за евентуален контакт на Лукойл с ВК Левски: Без коментар

Една от най-широко коментираните тематики в спортната общност в последните дни е, новината за това, че компанията Лукойл е новият спонсор на баскетболния Левски. Тимът на "сините " към този момент ще се споделя Лукойл Левски и в него ще преминат състезателите, които сега играят за Лукойл Академик, като на процедура Лукойл Академик и Левски 2014 се сплотяват.

Как президентът и треньор на волейболния Левски Владимир Николов разяснява тази стъпка и дали това ще се отрази на волейбола на „ сините “, осведоми уеб сайтът bgvolleyball.com.

"Много съм благополучен, че баскетболният Левски намира сериозен спонсор в лицето на Лукойл. Уверен съм, че с финансовата непоклатимост, която от Лукойл могат да подсигуряват и с експертните качества на Тити Папазов, Левски ще се завърне там, където му е мястото - да бъде водещ тим в баскетбола на България ", показа Владо Николов.

- След баскетболния Левски може ли да се чака, че Лукойл ще стъпи и във волейбола на Левски?

- За момента тимът по волейбол на Лукойл Нефтохимик (Бургас) е един от най-силните в нашето състезание в Суперлигата. И аз не виждам причина да се изостави подготвен тим.

- Говорим за бъдещето?

- Аз към момента нямам кристална топка, с която да виждам бъдещето, тъй че не желая да злоупотребявам с него.

- Какво е финансовото положение на ВК Левски София за момента?

- За момента финансовото положение е чудесно. Мога да кажа решително, че бъдещето на клуба за идващите седем години е обезпечено.

- Това значи ли, че няма място във волейболния Левски за Лукойл, в случай че решат да предложат взаимоотношение?

- Не съм споделил, че няма място за хора, които споделят нашите хрумвания, нашият план и възгледи за насърчаване на спорта и младежите като цяло. Ние непрекъснато сме в търсене на нови сътрудник и спонсори, които да работят за волейбола на Левски.

- Имахте ли към този момент контакт с Лукойл по тематиката?

- Без коментар.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР