Една от най-сексапилните половинки в Левски Ерика Голубева, започна работа

...
Една от най-сексапилните половинки в Левски Ерика Голубева, започна работа
Коментари Харесай

Секси блондинка започна работа в Левски

Една от най-сексапилните половинки в Левски Ерика Голубева, стартира работа на " Герена ". Гаджето на халфа на " сините " Богдан Вашчук към този момент е треньорка.

Красивата русокоска към този момент работи в клуба по художествена гимнастика. Тази мълва обикаля " Герена ". Ерика тренира дребни момиченца от към месец. Преди няколко дни получи и формалния си документ за краткотрайно престояване в България.

„ В момента не мога да кажа дали е по този начин или не “, отговори Ерика на въпрос дали в действителност е почнала работа в Левски.

Блондинката е лицензиран треньор в най-женствения спорт, като също така е приключила и мениджмънт. Преди да се реалокира в София с Вашчук, е работила в клуб в Талин. Там още веднъж е подготвяла деца. Напуска, с цел да последва обичания си след прехвърлянето му в Левски.

Още с идването си в България Ерика притегли вниманието на почитателите на " сините ". Тя влетя в Топ 3 на най-сексапилните футболни половинки на " Герена ". Голубева не изпуска домашен мач на тима.

За разлика от множеството гаджета на играчите тя не избра да си седи вкъщи и да харчи парите на обичания. Вместо това небрежно си откри работа.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР