Една от най-одумваните светски двойки заживя в БистрицаНиколета Лозанова и

...
Една от най-одумваните светски двойки заживя в БистрицаНиколета Лозанова и
Коментари Харесай

Седмици след раждането на бебето: Николета и Ники М. се преместиха в приказен палат СНИМКИ

Една от най-одумваните всемирски двойки заживя в Бистрица
Николета Лозанова и Николай Михайлов към този момент живеят в дворец!

Най-сексапилната българка и вратарят на " Левски " са се преместили в тузарска къща в Бистрица, научи " България Днес ".

Звездната двойка от месеци строеше чудовищно огромния дворец, а седмици след раждането на по този начин чаканото им бебе към този момент населяват първокласния парцел.

Лозанова и Ники М. към този момент са обзавели цялата къща. И несъмнено, тя е по финален вик на интериорния дизайн. Постройката е на няколко етажа, а общата повърхност е внушителна и надминава 200 кв. метра. Построяването на къщата е една от най-големите фантазии на Ники и Ники. По информация на " България Днес " градежът продължава към този момент над година, само че с новината за идването на бебока двойката форсира процеса по издигането й.

Самата Николета също се похвали, че с огромната й обич към този момент не живеят в апартамент, а в къща. Лозанова качи фотоси по какъв начин дребната й принцеса Борислава спи в кошарката, а на заден декор се вижда големият двор, с който фамилията разполага. Преди дни пък Лозанова качи и фотоси на редица кашони - най-вероятно около местенето.



Лозанова сподели част от двора на новата си къща с Ники М.

Силиконката и синът на някогашния началник на БФС Борислав Михайлов форсират преместването си след новината, че ще стават родители. Двамата от години мечтаеха да заживеят отвън София в просторна и огромна къща. В съседство до тях пък живее и сестрата на Ники М. - Бисера, която сви любовно гнездо с някогашния ас на " Левски " Живко Миланов.

Лозанова роди бебе на Ники М. на 10 март. Родителите кръстиха първородната си дъщеря Борислава - на дядо си Борислав Михайлов. Това е втора щерка за Николета. Тя има момиче - Никол - от брака си с Валери Божинов. Тя към този момент стана на 12 години.

В същото време преди седмици Николай Михайлов загатна обществено, че скоро ще направи Николета младоженка. Това стана в коментар под фотография в нейния инстаграм профил. Силиконовата бамбина сподели кадър, на който държи ръчичката на своята дъщеричка. Акцентът обаче падна върху голям пръстен, който Ни Ло носи на безименния си пръст на лявата си ръка. Скъпарското украшение е с 1 огромен драгоценен камък и 49 по-малки диаманта.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР