Една от най-обичаните продукции на Дисни се завръща в България

...
Една от най-обичаните продукции на Дисни се завръща в България
Коментари Харесай

Дисни избра Крисия да пее в „Замръзналото кралство: филм с музика на живо“

Една от най-обичаните продукции на Дисни се завръща в България под акомпанимент на симфоничен оркестър и обичани гласове.

На 21-ви декември (сряда) в Зала 1 на НДК ще има концерт „ Замръзналото кралство “, със специалното присъединяване на Крисия. Тя ще бъде гост-артист в прожекцията на приказната анимация с музика онлайн, по покана на Disney Concerts. Финалистката от детската Евровизия е определена за специфичен акцент в шоуто – финалът.

„ Традиция във всяка страна е за край на прожекцията да каним известен реализатор, който да изпее „ Let It Go ” в оригинал, дружно със симфоничния оркестър. Този миг е извънредно специфичен и постоянно доста прочувствен. За шоуто в България се спряхме на Крисия, тъй като с изключение на гласовите ѝ качества, тя и образно ни припомня на Елза “, споделя Сузи Сайтър, главен диригент на Disney Concerts.

Ето за какво на Крисия ще се падне достойнството и нелеката задача да извърши “Let It Go ”, която се трансформира в платинен шлагер и завоюва " Оскар ".

Подготовката за събитието към този момент тече, като редом с музикалните подготовки се работи и по костюма на гост-звездата – рокля по пример, наподобяваща тази на принцеса Елза.

Освен Крисия, на сцената ще забележим и артистите, стоящи зад обичаните гласове от истинския дублаж на кино лентата на български език. Веси Бонева, озвучаваща принцеса Анна, е позната освен с сполучливата си музикалната кариера и трите си независими албума, само че и с обстоятелството, че е гласът на Малката нимфа у нас, а и взе участие в озвучаването на „ Ледена ера 4 “.

До Веси Бонева ще застане актрисата Надежда Панайотова, вдъхнала глас на Елза. Заради осъществяването си на тази роля Надежда е отличена от Дисни със специфична почетна грамота.

Несъмнено приключенията на Анна и Елза нямаше да са толкоз вълнуващи без професионалното и ловко озвучаване, както и без компанията на правилните им спътници Ханс и Олаф. Именно по тази причина в шоуто ще се включи и Владимир Михайлов (Ханс), който се е снимал в над 20 задгранични кино продукции, както и Теодор Койчинов, прочут на публиката от радио ефира и музикалните си изяви и вдъхнал живот на най-забавния персонаж в анимацията – Олаф.

Източник: Мениджър Нюз

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР