Немо от Швейцария спечели конкурса за песен на Евровизия 2024,

...
Немо от Швейцария спечели конкурса за песен на Евровизия 2024,
Коментари Харесай

Кой спечели Евровизия 2024? Немо от Швейцария беше коронован за победител след близко гласуване и изпълнен със събития финал

Немо от Швейцария завоюва състезанието за ария на Евровизия 2024, откакто гласуването на журито и телефонното гласоподаване демонстрираха разграничена присъда.

След 25 осъществявания онлайн Събота вечер всички гласове бяха изчислени и домакините потвърдиха спечелилия. Когато таблото беше сложено на екрана, стана ясно кой ще завоюва надпреварата тази година.

С журито и публиката, които си споделиха думата, резултатите бяха доказани. Това идва, откакто Европейският съюз за радио и телевизия (EBU) разгласи редица промени в огромния край след дисквалификацията на холандския реализатор Joost Klein. Потвърдено е, че артистът е пропуснал финала преди неговото осъществяване, до момента в който шведската полиция проверява тъжба за неуместно държание, заяви Европейският съюз за радио и телевизия.

В изказване на EBU се споделя: „ Няма да се състезават в огромния край на тазгодишния конкурс за ария на Евровизия. Шведската полиция проверява тъжба, подадена от жена член на продуцентския екип след инциден...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР