Една от най-красивите природни забележителности в света – Ниагарският водопад,

...
Една от най-красивите природни забележителности в света – Ниагарският водопад,
Коментари Харесай

Ниагарският водопад грейна в цветовете на българския трибагреник (СНИМКА)

Една от най-красивите естествени забележителности в света – Ниагарският водопад, бе осветена в цветовете на българския трикольор във връзка Националния празник на България – 3 март.

Организатор на събитието е генералното консулство на България в Торонто, с поддръжката на посолството на Република България в Канада.

Светлинното шоу бе излъчено онлайн във Facebook страницата на генералното ни консулство в Торонто.

 Ниагарският водопад блестна в цветовете на българския трикольор (СНИМКА)

Инициативата ознаменува и значим празник – 55 години дипломатически връзки сред България и Канада, предава Дир.бг.

„ Ванкувър е на западния бряг на Канада, огромен град с доста горда и китна българска общественост. Благодарение на тях и на нашите старания, несъмнено, ще грейне постройката на общината в центъра на Ванкувър, още веднъж в преливащи цветове – бяло, зелено, алено, като ще се редуват бяло, зелено, алено “, сподели Велислава Панова – общоприет консул на България в Торонто пред БНР.

Празничната стратегия във връзка 3 март ще продължи в 12:30 ч. EST (7:30 ч. сутринта на 4 март българско време) във Ванкувър, когато емблематичната постройка на кметството – Vancouver City Hall, ще бъде огряна от преливащи нюанси на бяло, зелено и алено, заяви пресцентърът на министерството на външните работи.

Българският трикольор огря и емблематичния мост Милениум в черногорската столица Подгорица, допълниха от Министерство на външните работи. С общителното подпомагане на община Подгорица посолството ни провежда светлинно шоу на най-големия мост в столицата – Милениум, който до среднощ бе осветлен в цветовете на българското знаме.

Виж още:

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР