Една от най-харизматичните актриси днес, е страдала в детството си.

...
Една от най-харизматичните актриси днес, е страдала в детството си.
Коментари Харесай

Джулия Робъртс крие две огромни трагедии в живота си!

Една от най-харизматичните актриси през днешния ден, е страдала в детството си.

Американската актриса и някогашен модел Джулия Робъртс сега е измежду най-красивите и най-добре платени актриси в Холивуд. Тя завоюва " Световната популярност " дружно с Ричард Гиър във кино лентата " Хубава жена ", а тя е и носителката на най-престижната премия - Оскар.
Тя е родена на 28 октомври 1967 година в Смирна, Джорджия. Пълното й име е Джулия Фиона Робъртс. Когато била единствено на 4 годинки, бракът на родителите й Уолтър и Бети завършил, след което майка й се оженила за Майкъл Мос.



Характерът на Майкъл бил непредсказуем и той постоянно бил гневен и обиждал Джулия, тъй че детството й не било елементарно, поради татко й. Продължаващите експлоадирания на яд и нападателно държание изложили на риск освен живота на Джулия, само че и на брат й и на сестра й.
През 1977 година
бащата на Уолтър умрял от рак, а артистът страдал от гибелта му. В допълнение към брат й Ерик и по-малката сестра Лиза, Джулия също имала полусестра Нанси, която се самоубива през 2014 година Няколко месеца по-късно майка й умряла след сериозна и тежка битка с рака.
Още в дните в гимназията Робъртс стартира да обича актьорството и любовта й към тази специалност я кара да напусне колежа и да отиде в Ню Йорк, където стартира да посещава класове по актьорско майсторство.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР