Една от най-често предлаганите и използвани социални придобивки в добрите

...
Една от най-често предлаганите и използвани социални придобивки в добрите
Коментари Харесай

Една пречка по-малко пред добрата спортна форма

Една от най-често предлаганите и употребявани обществени придобивки в положителните компании за работа е картата MultiSport. Тя дава опция въз основата на месечен абонамент да се спортува гратис в над 1000 обекта.
 
Удобствата на такава карта не са малко и тя в действителност се е трансформирала в неизменима част от модерния, градски метод на живот.
 
Абонаментът дава опция да се тестват разнообразни спортове, да се тренира в разнородни зали в другите дни по отношение на програмата, да се посещават клубове в други градове и не на последно място - дава достъп до СПА центрове и басейни, както и до сезонни интензивности като кънки на лед през зимата, ветроходство през лятото и други.
 
В началото на новата година от компанията излизат с ново усъвършенстване на услугата - дигитализиране на картата.

Удобното е, че всеки самичък избира дали да употребява пластиката или приложението.  

Приложението към този момент е налично в и.  

Ето с какво цифровата карта е за предпочитане пред пластиката:

Отпада потребността от идентифициране с документ за идентичност всякога, когато посещавате обект от мрежата на MultiSport.
 
Има опция за локализиране на най-близките обекти по отношение на местоположението ви и по този начин отпада недоволството “фитнесът е доста надалеч ”. Тази алтернатива ще е изключително потребна, когато човек е в различен град и не е осведомен добре с наличните спортни центрове.
 
Новото приложение на MultiSport дава достъп и до отстъпки в разнообразни магазини и обекти, свързани със здравословния метод на живот и хранене.
 
А в случай че към момента не сте употребили карта MultiSport или пък вашата залежава в портфейла и от дълго време не сте я вадили оттова, ето по какъв начин да вземете най-хубавото от своята MultiSport карта:
 
Месец на опитите
 
Ако до момента не сте спортували, посветете първия месец от старта на абонамента на вашия MultiSport на опити. Ходете най-малко два пъти седмично на разнообразни спортове, даже такива, които си мислите, че няма да ви харесат. Човек постоянно може да изненада самичък себе си.
 
Разнообразието е ключът към постоянството
 
Благодарение на MultiSport картата имате опция да посещавате разнообразни спортни центрове, вместо единствено един-единствен. Така има по-голям късмет да продължите да упражнявате, вместо да се откажете, единствено тъй като ви доскучава.

Има място и за релакс
 
Освен до спортни интензивности, MultiSport дава достъп и до редица СПА центрове, в които единственото занятие е да отпускате в сауната или парната баня. Така че в дните, в които не ви се спортува, още веднъж има мотив да употребявате новото приложение на MultiSport.
 
Важното е да отбележим, че в случай че активирате цифровата си карта, пластиката става неактивна. За повече информация и за обстоен лист на всички обекти, в които се приема MultiSport, посетете.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР