Една от най-бързо развиващите се компании в света на смартфоните

...
Една от най-бързо развиващите се компании в света на смартфоните
Коментари Харесай

Новите смартфони на Xiaomi ще бъдат представени още на 28 декември

Една от най-бързо разрастващите се компании в света на смарт телефоните наподобява подхваща неочакван ход за премиерата на своите най-нови устройства. Докато останалите производители насрочват министър председателите си за януари, февруари и март, Xiaomi ще направи своето показване още на 28 декември.

За това подсказва покана, изпратена до медиите в навечерието на коледните празници. Новата серия, която ще се назовава Xiaomi 12, идва преди всички огромни изложби и министър председатели, които би трябвало да се състоят през 2022 година.

И в случай че представянето на новите смарт телефони в Китай ще е още тази година, то европейският им дебют евентуално въпреки всичко ще е по време на Световния мобилен конгрес в Барселона. Въпреки това ранната поява на устройствата ще разреши те да са първите на пазара, които се задвижват от най-новата платформа на Qualcomm - Snapdragon 8 Gen 1.

Според слуховете, които към този момент се появиха, новите устройства и най-много флагманите ще имат сериозен прогрес при камерите. Там съгласно мнозина експерти, Xiaomi ще стартира да си партнира с Leica, която до преди година имаше партньорство с Huawei.

Сред новите модели на Xiaomi ще забележим най-вероятно един главен, уред наименуван Ultra Enhanced, както и Pro, Lite и Mini, макар че имената може да не следват тъкмо тези наименувания. С това още при започване на годината, китайската компания ще има нови смарт телефони във всички класове.

 

А тук ще намерите още!
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР