Една от любимите ни френски марки, която обикновено свързваме предимно

...
Една от любимите ни френски марки, която обикновено свързваме предимно
Коментари Харесай

Sézane с модна колаборация, която ни кара да мечтаем още повече за горещото лято

Една от обичаните ни френски марки, която нормално свързваме най-вече със стила на парижанките, ни изненада с една страхотна фешън колаборация с бразилския бранд Farm Rio. И още щом видяхме фотосите, се размечтахме за горещите летни дни, които си представяме да прекарваме повече на плажа, облечени с всички тези ярки и цветни тоалети, пренасящи ни надалеч от града. След откриването на нов бутик в центъра на Париж, Sézane продължава да чества своята десета годишнина със жанр. След свежата сбирка в съдействие със Sea New York, пристигна ред на тази бразилска марка, стартирана през 1997 година, която основава облекла в синхрон с цветовете на родината си.

Така тази красива среща ражда сбирка, богата на ярки и наситени тонове и пъстри слънчеви щампи. С други думи всичко, което търсим, с цел да се насладим на лятото, без значение дали пием коктейли на плажа или желаеме да прибавим ваканционно въодушевление в градския ни летен стайлинг. Роклите доминират, изключително тези в миди и макси дължини, които ефирно обгръщат тялото, само че пък и сетове от две елементи са нещо, което стана must have за топлите месеци. Що се отнася до аксесоарите, невероятно е да пропуснем кошниците на Sézane, които допълват съвършено тоалетите. Най-общо казано тази сбирка е пропила в себе си лятото, изгарящо, топло, цветно и нехайно. Такова, каквото чакаме да бъде, все по-скоро.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Sézane (@sezane)

Двете марки обаче имат и обща идея и това е устойчивото развиване. Докато Sézane употребява доста еко-отговорни материали в сбирките си, Farm Rio е поела ангажимент с организацията One Tree Planted да взе участие във възобновяване на Амазонка и всеки модел, закупен от уеб страницата им, се равнява на едно засадено дърво. Така ни дават още една причина да желаеме да имаме нещо от тази фешън колаборация.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Sézane (@sezane)

 
12 шопинг находки с чантите, без които не можем през лятото

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР