Една от легендите на поп музиката в България- Тодор Трайчев

...
Една от легендите на поп музиката в България- Тодор Трайчев
Коментари Харесай

На косъм от смъртта!Обичан поп певец,спасен от дъщеря си

Една от легендите на поп музиката в България- Тодор Трайчев се размина със гибелта. Това се случи поради бързата лекарска интервенция. Певецът сподели, че е оживял, като по знамение след като  е имал проблеми със сърцето. Заради тях той е бил признат по неотложност в частна софийска болница.

Докторите си свършили работата по най-хубавия метод и съумели да го закрепят, а сега той се възстановявал, написа retro.bg.
-->
Притеснена за положението му, от Съединени американски щати незабавно дойде и неговата щерка Теодора, с цел да се погрижи за татко си. Трайчев разгласява във фейсбука си фотография от болничното легло, на която прегръща своята наследничка и ѝ благодари за грижите. „ За броени часове моето богатство долетя с приятеля си от Съединени американски щати, с цел да избави живота на застаряващия си татко. След като откри, че вдишвам като парен локомотив и се движа като простреляна мечка, Теа реши, че единственото място, където нещо положително може да ми се случи, е болничното заведение. Остави ме там ни жив, ни починал, прибра се назад вкъщи, почисти цялата къща, изпълни хладилника с подобаващи храни… Сега съм повече от добре. Грижат се за мен новите другари от скъпия млад личен състав “, сподели естрадната легенда.

По времето на соца Трайчев беше половинката на известния дует „ Мариана и Тодор Трайчеви “. През 1984 година емигрира със фамилията си в Съединени американски щати и дълги години живееше в Америка, само че след кончината на втората си брачна половинка Даниела през 2016 година реши да се прибере назад в родината.
Сред най-големите им шлагери с Мариана остават „ Искам да те обрисувам “, „ Слънчева жена “, „ Зад прозореца “, „ Завръщане “, „ Прощавай, палавнице “. След „ бягството “ в Щатите у нас песните им са неразрешени за лъчение и множеството ленти са унищожени, само че някои от тях оцеляват с помощта на сътрудниците им от националното радио. Тодор и Мариана имат общ наследник Пантелей, само че двамата не поддържат връзка от дълги години.

Певецът, въпреки и да живее отново в България, получава и нашенска, и американска пенсия. Щатската му обаче била 19 пъти по-висока от тази, която вземал у нас. „ Благодарение на тонове старания и авантюристичен възторг съумях да задържа финансовия разцвет на моето семейство и да се разгранича от срамните 350 лв. пенсия, отредени за мен и неистовия ми труд в този момент и в предишното. Като някогашен ИД на Асоциацията на българските реализатори желая да изразя болежка и неразбиране по отношение на „ грижите “ на нашите ръководещи за възхода на българската просвета. Сигурен съм, че скоро актьори, музиканти, художници ще осъзнаят своята мощ и ще изискат това, което им се поставя “, разяснява естрадната легенда.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР