Една от големите звезди на новините в Би Ти Ви

...
Една от големите звезди на новините в Би Ти Ви
Коментари Харесай

Скандал в Би Ти Ви. Заради кого си тръгва топ водещ

Една от огромните звезди на новините в Би Ти Ви – Денислав Борисов, напусна изненадващо медията. Перничанинът, израснал в Радомир, се мести в напълно различен отрасъл. Той не желае да каже с какво ще се занимава отсега нататък и към този момент избира да го резервира в загадка.

Факт е, че от началото на седмицата Денислав не чете новините нито в утринния блок, нито по обяд. Засега Борисов има краткотраен заместител. Според източник на Lupa.bg, Денислав Борисов си е тръгнал афектиран, защото от най-малко година и половина упорствал да му бъде поверено предаване. Той считал, че е заслужен да води или утринния блок на канала, или някое от уикенд изданията на публицистичните излъчвания.

Дразнел се, че Би Ти Ви намерено стартира Мария Цънцарова, а той и другите сътрудници оставали в сянката й. Затова и преди месец пуснал предупреждение за овакантяване.Водещият стартира работа като стажант в Би Би Ти (днес това е Нова Нюз), а по-късно е кореспондент и водещ на настоящо предаване в същата телевизия.

На 20 години води вести, а по-късно води и работен утринен блок. Става част от екипа на Би Ти Ви през 2010 година, а през февруари 2015-а – водещ на утринните излъчвания на новините на медиата.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР