Една от големите поп легенди на Великобритания и целия свят

...
Една от големите поп легенди на Великобритания и целия свят
Коментари Харесай

Решение! Елтън Джон подлуди Острова /СНИМКИ/

Една от огромните поп митове на Англия и целия свят Елтън Джон разгласи трагично решение.

Британският музикант направи последното си осъществяване в своята татковина, а мястото за прощалния му концерт беше музикалният фестивал в Гластънбъри, предадоха международните информационни организации.
-->
Концертът се състоя в неделя, а певецът получи най-престижната от многото подиуми на фестивала - Pyramid Stage ( " Пирамидната сцена " ) - и достойнството да бъде последният реализатор на форума тази година.



Шоуто беше оповестено за последния му концерт в Обединеното кралство, преди да се отдръпна от турнетата в края на настоящото " Farewell Yellow Brick Road ".

76-годишният музикант се появи на сцената в златист костюм и неизменимите очила. Този път той заложи на черна рамка и червени стъкла. Изпълнението му притегли толкоз огромно внимание от страна на английските медии, че много от тях го излъчваха директно онлайн, описвайки в детайли какво се случва на сцената.

По принцип концертите на именития артист се радват на изключителна известност и интерес.

Сър Елтън Джон, заел обичайното си място на пианото, извърши доста от своите шлагери. В същото време той не се показа самичък - предложения няколко известни и непредвидени посетители на сцената.



" Един от най-фантастичните английски артисти, текстописци и актьори беше Джордж Майкъл. Той бе мой другар, моето ентусиазъм и през днешния ден щеше да бъде неговият 60-ти рожден ден. Затова желая да посветя ария на паметта му, цялата музика, която той остави за нас, е прелестна. Това е за теб, Джордж ", сподели сър Елтън.

Преди финала той се обърна трогнат към публиката: " Искам да ви благодаря за 52-годишната невероятна обич и преданост, която ми показахте. Това беше едно необикновено странствуване. Прекарах си най-хубавото време, в никакъв случай няма да ви не помни, вие сте в мислите ми, в сърцето ми и в душата ми, бяхте невероятни. Пожелавам ви обич, здраве и благополучие ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР