Една от емблематичните футболни двойки - бившият вратар на Реал

...
Една от емблематичните футболни двойки - бившият вратар на Реал
Коментари Харесай

Сара и Икер се разделят! "Любовта ни тръгва по различни пътища"

Една от емблематичните футболни двойки - някогашният вратар на " Реал " Мадрид и " Порто " Икер Касияс и телевизионната водеща Сара Карбонеро, се разделят.

Двамата взеха решение да спрат разпространяването на клюки, които към този момент бяха плъзнали в международните медии, и използваха обществените мрежи, с цел да разгласят решението си.

Те разгласиха идентични фотоси и текст, с които да известят, че животите им не престават по разнообразни пътища, само че двамата остават другари и ще продължат дружно да се грижат за двете си деца.
View this post on Instagram

" Икер и аз/Сара и аз се усещаме извънредно горди със фамилията, което изградихме и с любовта, която ни направи щастливи през всичките тези години. Днес тя потегля по разнообразни пътища. Те не се отдалечават доста, защото ще продължим да изпълняваме прелестната роля на родители, както сме го правили до момента. Дълго обмисляхме решението. То е взето по взаимно единодушие.

Винаги посред ни ще има почитание, обвързаност и другарство. Сега наш приоритет е да обкръжим с любов и внимание нашите деца, както и да им дадем всичко нужно, с цел да бъдат образовани, предпазени и да порастват в постоянна и добра среда.

Пишем това с молба персоналното ни пространство да бъде уважавано в този интервал на промени. Това е единственият коментар, който ще създадем за обстановката. Благодарим за разбирането ", се споделя в известието.
View this post on Instagram

Икер Касияс и Сара Карбонаро претърпяха две сложни години. Първо вратарят получи инфаркт на подготовка и трябваше да бъде опериран по неотложност, а това наложи и края на кариерата му. След това хубавицата заяви, че са ѝ разкрили рак на яйчниците и също мина през няколко интервенции. В този интервал от две години двамата са се отчуждили и даже са живели разграничени, настояват испанските медии.

Икер и Сара са дружно от 2009 година насам и имат 2 деца - Мартин и Лукас.
View this post on Instagram

През 2010 година Касияс бе част от отбора на Испания, който завоюва международната купа. След финала вратарят не сдържа страстите си и целуна обичаната си в ефир, а това се трансформира в един от емблематичните моменти в историята на футбола.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР