Една новина, която няма да е много по вкуса на

...
Една новина, която няма да е много по вкуса на
Коментари Харесай

Лошо! Как Глория удари Лили Иванова

Една вест, която няма да е доста по усета на Лили Иванова, макар, че сама по себе си издава горест.

Глория постави в дребния си джоб примата на родната известна музика Лили Иванова, а повода е нещо, което никой попфолк реализатор не си беше разрешавал досега, написа " Марица ".
-->
Фолкдивата несъмнено се цели високо, в случай че съдим по това, което прави освен в този момент, само че и през последните близо 10 години, а Лили Иванова евентуално не може да повярва на очите си.

Причината са умопомрачителните цени на билетите за юбилейния концерт на фолкзвездата " 30 години на сцена ".

Най-скъпите скъпи хартийки стигат до сериозната сума от 100 лева, само че с цел да ги пусне, изпълнителката очевидно е сигурна, че това няма да е проблем и вярната й аудитория още веднъж ще изпълни залите.

Този факт демонстрира, че в столицата е цялостно с " интелектуалци ", които ще пият с шепи от вълшебната чалгария. 

Спектакълът " Музикалната приказка " ще събере на едно място хитовете на Глория през годините и ще се случи точно на рождения й ден на 28 юни 2024 година

" Здравейте, другари! От през днешния ден стартира продажбата на билети за юбилейния концерт " 30 години на сцена "  в зала 1 на НДК. Заповядайте! ", написа Глория и даде опция на феновете си първи да запазят места в концертната зала.

Всъщност, Глория е единственият попфолк реализатор с 4 независими концерта в зала 1 на НДК. За първи път дружно с музикална компания " Пайнер "  тя предложения феновете на чалгата в края на 2000 година, с цел да показа песните от албума " 12 диаманта ".

Успехът на албума " Крепост "  пък бе ознаменуван през 2003 година. Концертът театър " 15 години на сцена "  бе през 2009 година, а през 2015 година зарадва всички с шлагерите си за " 20 години на сцената ", написа " Марица
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР