Една млада и красива българка плени сърцата на унгарците. Тя

...
Една млада и красива българка плени сърцата на унгарците. Тя
Коментари Харесай

Българката, за която цяла Унгария говори

Една млада и красива българка плени сърцата на унгарците. Тя се споделя Криста Чернева и работи в страната като модел и управител на културни събития. Майка ѝ е не коя и да е, а София Кузева-Чернева, която всички познаваме от паметния и обичан на генерации български филми - „ Вчера “ на Иван Андонов, в който тя изигра ролята на Дана.

Още през 90-те София и брачният партньор ѝ се откриват в Германия, където се ражда щерка им Криста. Благодарение на родителите си момичето резервира цялостна връзка с България. 
                             

Но не триумфите на българката в професионален проект се оказаха мотив тя да прикове вниманието на Унгария към себе си, а персоналният ѝ живот, и по-точно сантименталната ѝ връзка с унгарския футболист Адам Салай, който сега играе в швейцарския футболен тим Базел.

От няколко месеца насам 34-годишният голмайстор показва насладата си от маркираните от него голове с много любопитен жест, а точно с палец в уста и допиране на корема. Това провокира медийното внимание и появяването на спекулации, че най-вероятно спортистът чака бебе. 
                             

„ Да, ще ставам татко. Чака детето през август, само че аз започнах да чествам. Исках да го запазя в загадка, само че не се сдържах “, разкри Салай пред Ripost напролет. Признанието на футболиста бе задоволителен мотив медиите да насочат фокуса на вниманието си към избраницата на сърцето на Салай. Така стана ясно, че дамата до него е точно хубавата българка Криста Чернева. 
                             

Криста и Адам се срещат в Германия, където той игра дълги години, написа Origo. Изданието продължава с описанието на връзката им, като не пести и суперлативите си към 23-годишната българска красавица, като я дефинира като „ необикновено красива “. 
                             

А ние с две ръце поддържаме мнението на медията и прибавяме, че Криста е освен доста привлекателна, само че и много сексапилна, съдейки фотосите, които тя споделя на профила си в Инстаграм. 
                             

Що се отнася до бебето, оставаме в очакване на щастливата новина. 
                             

 

 

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР