Една година след старта на проекта Пощенска банка надгради уникалните

...
Една година след старта на проекта Пощенска банка надгради уникалните
Коментари Харесай

Пощенска банка представи уникални нови възможности в дигиталните зони за експресно банкиране

Една година след старта на плана Пощенска банка надгради неповторимите цифрови зони за експресно банкиране, като добави богата гама от нови благоприятни условия в модерните устройства, с цел да предложи още повече улеснение на своите клиенти. Иновативните цифрови зони за експресно банкиране към този момент са налични в 34 обитаеми места, в които живее 75% от популацията в градовете (по данни на Национален статистически институт към 2020 г.). Услугата, която е без аналог на българския пазар, предлага експедитивност, улеснение и икономисва средства на потребителите с помощта на необятния набор от преводи с до 65% по-ниски такси от тези в банков клон.



Концепцията за развиване на високотехнологичните устройства е иновация, с която Пощенска банка адресира световната наклонност потребителите все по-често да избират цифрови форми на банкови услуги. Показател за бързо възходящата им известност са данните, че за по-малко от година съвсем 40% от клиентите в най-натоварените офиси избират да банкират изцяло независимо. Сред потребителите, които избират експресните услуги на модерните устройства, са както младежи и студенти, които едвам в този момент стартират да употребяват банкови услуги, по този начин и жители в пенсионна възраст, които независимо ръководят персоналните си финанси. Средната възраст на клиентите е 42.5 години, като най-младият регистриран е единствено на 18, а най-възрастният – на 96 години. От финансовата институция регистрират впечатляващо многообразие от представители на разнообразни специалности от всички браншове на българската стопанска система измежду най-редовните клиенти на новаторските цифрови зони. Изключителната известност на неповторимата услуга се дължи както на богатата гама от благоприятни условия за независимо банкиране, без аналог на българския пазар, по този начин и на бързината и удобството, които тя обезпечава.



" Потребителското преживяване е в основата на нашия блян непрестанно да усъвършенстваме огромното портфолио от артикули и услуги, които предлагаме на нашите клиенти. Ето за какво непрекъснато създаваме и надграждаме модерните цифрови решения, които икономисват време и запаси. Днес клиентите, като се изключи че могат да правят най-често срещаните банкови преводи в новаторските ни цифрови зони, имат опция да вършат вноски по карти и сметки в евро, а освен в лв.. Друга функционалност, с която допълнихме новаторските устройства, е издаването на електронна записка при осъществяване на банкова интервенция или трансакция. По този метод както ние, по този начин и нашите клиенти, ще понижим отпечатъка, който оставяме върху околната среда и ще допринесем за опазването на естествените запаси. Като високотехнологична институция и с фокус върху бъдещето на банкирането продължаваме да развиваме богатата палитра от артикули и услуги и да предлагаме съвременни цифрови решения на нашите клиенти ", разясняват от Пощенска банка.

Благодарение на обновените функционалности в потребителите могат независимо да осъществят съвсем всички интервенции, които се оферират на каса. Клиентите на банката към този момент имат опция да реализират преводи и в евро в страните от Европейския съюз (ЕС) и Европейското икономическо пространство (ЕИП), незабавно да обменят валута сред свои сметки, а в допълнение да вършат вноски в евро, тъй като модерните устройства към този момент одобряват и евро банкноти. Потребителите имат опция да се възползват от бързо, елементарно и комфортно заплащане на локални налози и такси както за недвижими парцели, по този начин и за коли, да заплатят своите битови сметки или да основат абонамент към над 250 търговци, да изберат приемане на електронна записка по имейл с грижа и отговорност към околната среда.

Дигиталните зони за експресно банкиране са налични както за физически лица, по този начин и за фирмени клиенти на банката, които авансово би трябвало да заявят своята регистрация в неин офис. Клиенти на други банки също могат да употребяват функционалните устройства при изтегляне на пари в брой, както и за заплащане на битови сметки. По този метод финансовата институция още веднъж дава отговор на упованията на своите клиенти, като предлага нужните улеснения в забързаното всекидневие на актуалните консуматори.

Повече информация за новите функционалности и цялостен лист с локациите на цифровите зони за експресно банкиране можете да откриете на.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР