Единствено в съвременната ера, изобилстваща от супергеройски филми, постъпления от

...
Единствено в съвременната ера, изобилстваща от супергеройски филми, постъпления от
Коментари Харесай

96 млн. долара се оказаха разочароващи за „Лигата на справедливостта“

Единствено в актуалната епоха, изобилстваща от супергеройски филми, приходи от дебютен уикенд в размер на 96 милиона $ могат да се изтълкуват като разочароващи. Ситуацията обаче е тъкмо такава и в нея се озоваха " Уорнър брадърс " и " Ди Си Комикс " с продукцията си " Лигата на справедливостта ", съобщи Асошиейтед прес.

Високобюджетният филм, събрал на едно място куп супергерои, не оправда упованията през дебютния си уикенд по кината да осъществя доходи от продажбата на билети от порядъка на 110 милиона $. Ако след оповестението на окончателните данни обстановката не се промени, " Лигата на справедливостта " ще има " срамната чест " да бъде филмът от Разширената галактика на Ди Си с най-ниски дебютни доходи.

Ди Си се впусна в комиксовия франчайз през 2013 година с кино лентата " Мъж от стомана ". Продукциите трябваше да се борят с високи упования, мнения на рецензията и невероятно високия стандарт на конкуренцията от " Марвел ".

В началото на 2016 година, въпреки и не съумял да впечатли критиците, филмът " Батман против Супермен: Зората на справедливостта " въпреки всичко съумя да събере 166 милиона $ през дебютния си уикенд на екран. До края на излъчването си по света продукцията осъществя над 873 милиона $ от продажбата на билети.

Филмът " Лигата на справедливостта " излиза на екран след добре признатия " Жената знамение " - първата продукция от Разширената галактика на Ди Си, която хареса и на рецензията, и на публиката.

За разлика от предшественика си, " Лигата на справедливостта " не съумя да впечатли критиците. Подобно на " Батман против Супермен: Зората на справедливостта ", филмът " Отряд самоубийци " от Разширената галактика на Ди Си също не се хареса на рецензията, само че все пак " изстиска " над 133 милиона $ при дебюта си на екран.

Въпреки обстановката, в която се озоваха, от " Уорнър брадърс " остават оптимистично настроени по отношение на " Лигата на справедливостта " - филм, за който се приказва, че е сниман с бюджет сред 250 милиона и 350 милиона $, като сумата не включва разноските за маркетинг.

Второ място в бокс-офиса заема филмът " Чудеса " ( " Wonder " ) с 27,1 милиона $. Следва " Тор: Рагнарок " с 21,8 милиона $.

Челната петица в бокс-офис класацията на Северна Америка се добавя от продукциите " Баща в остатък 2 " и " Убийство в Ориент Експрес ".

Приходите от продажбата на билети за двата кино лентата в киносалоните на Съединени американски щати и Канада през уикенда възлизат надлежно на 14,8 милиона $ и 13,8 милиона $. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР