Единственият бг астролог, който с невероятна точност позна и през

...
Единственият бг астролог, който с невероятна точност позна и през
Коментари Харесай

1г. живот за кабинета с криза през февруари и към Гергьовден: С. Дончева

Единственият бг астролог, който с невероятна акуратност позна и през 2019 година, и митингите от лятото и есента на 2020 година и рухването на ГЕРБ от власт през април 2021 година Силва Дончева предсказва комплициран живот и огромни, което може да изкара година, в случай че двете рецесии, които тя планува по-рано, не го съборят: на България беше гласувано от депутатите на 13 декември в 16.01ч..
Кои са главните акценти в звездната карта.
1. Линията на връзките и обединението Близнаци - Стрелец, която се явява асцендент - десцендент е в съвпад с линията Алдебаран - Антарес. Тази линия в астрологията се назовава “линия на катастрофите”. С една дума, това което може да препъне кабинета е съюзът сред сътрудниците, в тази ситуация сред 4-те партии. Това несъмнено е и знак и на незадоволителна автономия.
Тази позиция е в унисон със Слънцето на новото Народно събрание, което се учреди на 3 декември 2021г. в 9.00ч. - спомняте си: затъмнение, съвпад с Антарес и разпад на Луната.
С една дума Слънцето на Народно събрание е в гърба на новия министерски съвет, по този начин те са и сътрудници, само че и най-големите врагове - там е демонът Антарес, стопанин на спора, абсурда и войната. Не очаквайте мир.
2. Това е Правителство на Пиара и връзките, може да го разглеждате като рекламна организация или тип медия или мрежова осведомителна система. Ще има извънредно дейна, даже нападателна връзка с обществото, ще се ръководи основно с медиите, те ще се трансфорат в първа мощ. Пропагандата, пропагандата, разпространяването и популяризирането на всевъзможни хрумвания ще е оптимално интензивно и добре насочвано с нужния напън и манипулативност - асцендент Близнаци и кулминационна точка на Водолей с Юпитер, както и пълнеща се Луна в Овен в дома на концепциите, връзките и връзките.
3 Разбира се, това ще се направлява от външна мощ - Юпитер/Зевс се намира на върха на картата, знак на пътувания, международност и извънредно дейна външна политика и на реципрочното външно въздействие, както и Сатурн в 9 дом, също знак на външна политическа мощ, а и самото Слънце в знака на Стрелец, който е мощно насочен интернационално и като контракти и като въздействие и като двойнственост. Разбира се, в този Стрелец е и Антарес / алфата на съзвездие Скорпион/.
4. Поради същите аргументи ще има дълбоки промени и нововъведения в региона на дигитализацията, енергетиката и осведомителните системи, медийната политика и пиара.
Там обаче, където е силата ще бъде и заплахата. Уран, който е основна планета за Водолей за жалост може внезапно да обърне колата. Уран е обвързван с митинги, стачки, демонстрации, произшествия, банкрути, изненадващи вести, неочакван срив на имиджа и бърз поврат.
Уран ще бъде доста рисков към новолунието до Гергьовден 2022г., когато може да взриви обстановката, както и в самия завършек на 2022 и началото на 2023г, когато ще фиксира тежко първата година от ръководството и ще заложи “приятелски” капан, които може да обърне дефинитивно пътя при започване на 2023г.
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР