Единственият българин записал песен с легендите на сръбската музика “Южни

...
Единственият българин записал песен с легендите на сръбската музика “Южни
Коментари Харесай

Перничанин с мега пробив в Сърбия! Любо е първият българин записал песен с "Южен Вятър"

Единственият българин записал ария с легендите на сръбската музика “Южни ветър” е перничанин! Това е Любомир Първанов, който живее в село Дивотино. Той е първият перничанин с контракт и ария в Белград, написа ZaPernik.com.

Песента “Оп, оп малена” е първата му ария записана с Южни ветър.

“Мечтах, борих се, имах вяра в фантазията си, реализирах я…Благодаря на всички подкрепили ме през последния интервал!Благодаря и на тези, които злорадстваха, те хранеха още повече моята упоритост. Съжалявам с цялото си сърце, че не излезе по-рано, с цел да я види татко ми…искаше…но очевидно по този начин е поискала ориста. Винаги взема нещо, с цел да даде. Дано ви хареса”, написа Любомир до своите фенове и другари във Facebook станицата си.

Видеоклипът към новия сръбски шлагер с пернишко присъединяване е с близо 34 000 преглеждания, а мненията на сръбски и български език са над 100 и са единствено положителни.

Ангел Атанасов:
“Браво Любо, оставаш в историята, като първия българин, записал с ЮВ! Успех!”
Стойчо Стоев:
“Браво Любо. Знаех си че по този начин ще стане. Следях клиповете ти с интерес,напредъка ти беше замайващ. И ето Перник към този момент може да се гордее с теб. За първи път Българин звучи от студиото на Juzni Vetar. Благодаря за щастието което изпитвам сега”.
Стефан Никодимов:
“Живея с JV откогато се помня и това,че в този момент имаме един българин който е съумял да запише ария с тях ме кара да съм извънредно горделив. Като българи дано подкрепим това момче и му пожелаем да върви напред и да не се отхвърля. Браво Любо,невероятен си”
А ето и песента на Любо от Дивотино:

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР