Единствената мярка в борбата с инфлацията и спекулата с цените

...
Единствената мярка в борбата с инфлацията и спекулата с цените
Коментари Харесай

Костадинов бесен: Ако аз управлявах, щях да гоня посланици! Само Възраждане може да върне свободата!

„ Единствената мярка в битката с инфлацията и спекулата с цените на питателните артикули, е да развием лично произвеждане на храни. В момента 80% от храните в магазините са импорт – по какъв начин да им понижим цените, измежду като не ги произвеждаме?
Какво се случи обаче, когато единствената българска държавна компания стартира да създава храна (мляко, сирене, масло и кашкавал) с цена 30% по-ниска от вносните, и в същото време доста по-качествена от западноевропейските отпадъци? Буквално на идващият ден шефа на „ Ел Би Булгарикум “ беше уволнен. Причината е настояването на посланиците на Германия и Австрия, които на специфична среща с министъра на стопанската система са поискали той да бъде отстранен, тъй като по този начин заплашва монополното състояние на непознатите вериги, които са съвсем 100% благосъстоятелност на тези две страни.
Уважаеми сънародници, България е колония, и единствената проведена мощ в страната, която може да върне свободата и независимостта на Родината, е Възраждане. Ако аз управлявах страната, незабавно след тази среща щях да изгоня от България тези посланици поради неприемливото им вмешателство във вътрешните ни работи. Само Възраждане може да подсигурява сигурност, мир и високи приходи на популацията на България. Изборът на 2 април е ваш. Аз моят съм го направил от дълго време.
Избери свободата! Избери Възраждане! “, написа Костадин Костадинов във своята страница в обществената мрежа Facebook.
Възраждане е с номер три в бюлетината на предварителните парламентарни избори на 2 април 2023 г.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР