Единствената българска представителка в кану-каяка на Олимпийските игри в Токио

...
Единствената българска представителка в кану-каяка на Олимпийските игри в Токио
Коментари Харесай

Станилия Стаменова не се класира на полуфиналите на 200 м ка...

Единствената българска представителка в кану-каяка на Олимпийските игри в Токио 2020 Станилия Стаменова не можа да се класира за полуфиналите в дисциплината 200 метра спринт с кану, откакто приключи на пета позиция в четвъртфиналното си гребане.

„ Олимпийските игри в Токио завършиха за мен със смесени усеща. Това бе последната ми гонка за България. Много съм разчувствана. Бях болна и в този момент съм болна. Стигнах до това присъединяване в Токио, а можеше и изобщо да не вземам участие. Абсолютно решението ми да спра със спорта е дефинитивно “, съобщи Станилия Стаменова няколко минути след ганката си на 1/4-финалите на Олимпийските игри в Токио.

„ Предстоят ми други неща. Да бъда покрай фамилията ми. 10 години върших каквото би трябвало, спях сама в хотелски стаи без да има с кой една дума да си кажа. Мисля, че реализирах много. Бях първата жена кануистка в България. Само създавах параметрите на този спорт в България. Бих пособия на кану-каяка в България с каквото мога. През годините съм построила доста контакти в целия свят, с които също да съм потребна “, добави Стаменова.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР