Единствена, уникална, красота... Това са само част от думите, с

...
Единствена, уникална, красота... Това са само част от думите, с
Коментари Харесай

Уникална Диляна Попова: красавицата разтуптя мъжките сърца с тези кадри

Единствена, неповторима, хубост... Това са единствено част от думите, с които почитатели на мощния пол разясняват горещите фотоси на модела. И имат право.
                             

Няма такава хубост. Дори аз като жена не мога нищо да кажа. Прекрасна е тази Диляна. Бог като давал красота като че ли за миг се е отплеснал и по този начин е основал нея.

Диляна, която отскочи с другарка до красиво и топло място, показа няколко фотоси, на които театралничи край брега или под палмите. И това бе задоволително, с цел да потекат реки от мнения.
                             

" Преди доста, доста години ви видях онлайн в Свети Влас, на едно празненство... Много постоянно фотосите от фотосесии нямат нищо общо с действителността онлайн, само че от този момент не спирам да дублирам, че за мен сте най-красивата жена в България! Уникална естествена хубост, лъчение и финес!!! ", написа почитател.

Има доста като него - пленени от хубостта на Попова. Напоследък тя изкушава с много секси фрагменти. А персоналният й живот тъне в тайнственост след раздялата с бащата на сина й - Асен Блатечки.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР