Единодушно членовете на Движението издигнаха Мустафа Карадайъ за водач на

...
Единодушно членовете на Движението издигнаха Мустафа Карадайъ за водач на
Коментари Харесай

ДПС-Момчилград номинира Пеевски

Единодушно членовете на Движението издигнаха Мустафа Карадайъ за лидер на листата в 9-те МИР
Движение за права и свободи в Момчилград издигна Делян Пеевски за народен представител от 9-ти Кърджалийски многомандатен регион. На предишните парламентарни избори с най-вече номинации в цялата страна бяха почетният ръководител доктор Ахмен Доган и националният представител Делян Пеевски.

17 души бяха номинирани по време на разширеното съвещание на Общинския съвет на партията. Единодушно деятелите одобриха предлагането лидер на кандидатската листа на Движение за права и свободи в 9-те МИР да бъде Мустафа Карадайъ. Поради противоепидемичната конюнктура на страната, съвещанието се организира онлайн от 6 точки.

В съвещанието участваха регионалният водач на Движение за права и свободи Ресми Мурад, националният представител Ерол Мехмер, общинският ръководител на ДПС-Момчилград Айхан Осман, кметът на Община Момчилград Илкнур Кязъм, също по този начин и управленията на Младежкото Движение за права и свободи, Женското сдружение, кметове на обитаеми места и общински съветници, определени от листата на Движение за права и свободи.

Илкнур Кязим си направи отказ от номинацията. Тя се стимулира, че като кмет извършва поетите задължения пред гласоподавателите и, че има доста цели, които би трябвало да бъдат реализирани за развиването на общината.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР