Единият от двата входа на жилищен блок в Ботевград беше

...
Единият от двата входа на жилищен блок в Ботевград беше
Коментари Харесай

Полицията евакуира жилищен блок в Ботевград

Единият от двата входа на жилищен блок в Ботевград беше евакуиран поради открити в жилище експлозиви.

„ В апартамент в блок в Ботевград има открити общоопасни взривни субстанции. Затова са извикани експерти от отряда за битка с тероризма, които да ги обезвредят”, заяви гл. комисар Младен Маринов.

„ След това проверяващите ще продължат с дейностите “, уточни той, само че отхвърли, че там живее приятелката на простреляния нощес Марио Панчев.

„ Тази информация не е вярна. Процесуално-следствените дейности имат връзка със случая”, съобщи Маринов.

Човек видял килъра на Пелов преди стрелбата в Ботевград

Избягалият от пандиза рецидивист Пелов изпрати писмо

Двама въоръжени мъже избягаха от Софийския затвор

Жилищният блок се намира на бул. „ България 12”. Районът към него е отцепен от полицията. В града има засилено наличие на жандармерия.

Това се случва, откакто късно нощес в престрелка с Пенчев, смъртоносно бе прострелян избягалият от Централния софийски затвор рецидивист Владимир Пелов.

„ В момента в Ботевград се организират процесуално-следствени дейности. Има и ще остане засилено полицейското наличие в района”, осведоми основният секретар на Министерство на вътрешните работи Младен Маринов от парламентарната естрада.

„ Множество жители са се събрали на мястото. Имало е напрежение, тъй като не са имали информация за случая, носили са се слухове”, уточни той. „ Това наложи през нощта незабавно да изпратя сили от Столична дирекция на вътрешните работи и „ Жандармерия”, с цел да възстановят публичния ред и да не позволен инциденти”.

„ На място изпратих и шефа на „ Национална полиция” и окръжния прокурор на София”, акцентира Маринов.

Той пристигна в Народното събрание по гледище депутатите от Българска социалистическа партия. Първоначално те желаеха информация за случая да даде вътрешният министър Валентин Радев, който обаче е в чужбина.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още настоящи вести от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР