“Единият инвеститор е Путин. Това ме притеснява.Това заяви разследващият журналист

...
“Единият инвеститор е Путин. Това ме притеснява.Това заяви разследващият журналист
Коментари Харесай

Как България ще изпере 1 млрд. USD на Русия? Горещ коментар

“Единият вложител е Путин. Това ме тормози ”.

Това съобщи проверяващият публицист от Bird.bg Атанас Чобанов в предаването  “Денят с Веселин Дремджиев ” по TV+ и TV1. Включването на Чобанов в предаването беше изключително, а задачата - журналистът да сигнализира, че има заплаха българското държавно управление да изпере 1 милиард $ благосъстоятелност на кръгове, доста близки до Путин.

“Чрез подставени лица България ще помогне на Путин да изпере 1 милиард $, като смеси парите, които ще дойдат сякаш да се влагат в зелена сила, с европейски средства, които ще дойдат по Плана за възобновяване. Изключителен скандал!

Как в обкръжението на премиера и в службите не се намира един образован човек, който да ревизира обикновено в Google информацията кой стои зад фонда Gemcorp. Този фонд не е английски. Парите са на съветския милиардер Авдолян, който е доста непосредствен до Сергей Чемезов, началник на “Ростех ” и дясна ръка на Путин ”, уточни Чобанов.

“Едното ми пояснение е доверчивост - че министър председателят и министрите му са извънредно наивни хора, които са подведени или тласнати към този автограф от избрани среди, които лобират за включването на съветски капитали в българската стопанска система и то в подобен сериозен миг ”, разяснява журналистът.

“Другото ми пояснение е, че самият план " Продължаваме промяната " е хибриден и доста добре са се прикривали досега ”, добави той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР