Единадесет са отворените технически оферти в обществената поръчка за избор

...
Единадесет са отворените технически оферти в обществената поръчка за избор
Коментари Харесай

11 са офертите за изработването на идеен и технически проект за изграждането на АМ „Гюешево - Дупница“

Единадесет са отворените механически предложения в публичната поръчка за избор на реализатор за изработването на абстрактен и механически план с обстоен организационен проект – парцеларен проект за построяването на автомагистрала „ Гюешево - Дупница “.

Трасето ще обезпечи удобна връзка сред Трансевропейски транспортен кулоар „ Ориент/Източно-Средиземноморски “, по който е Автомагистрала „ Струма “, и границата с Република Северна Македония. Участъкът е част от главната ТЕN-Т мрежа. Очаква се автомагистралата да бъде към 62 км.

Отворените предложения са на:

„ АЛВЕ КОНСУЛТ “ ЕООД;
ДЗЗД „ Трансконсулт-Енергопроект ”;
„ ПЪТПРОЕКТ 2000 “ ООД;
„ ИНСТИТУТ Пожарна охрана ТРАНСПОРТНА ИНФРАСТРУКТУРА “ ООД;
„ ПЪТПРОЕКТ “ ЕООД;
Обединение “Ий Кей Джей – Виа – Ей Джей ” ДЗЗД;
Обединение „ ИКюИнфра “;
ДЗЗД „ ТРАФИК ХОЛДИНГ ВАРНА “;
„ Евро Проект 2022 “ ДЗЗД;
„ ИНЖКОНСУЛТПРОЕКТ “ ООД;
„ ВИА-ПЛАН “ ЕООД.
Изграждането на новата пътна артерия с магистрален габарит, дублираща част от републиканските пътища I-6 Гюешево – Кюстендил и II-62 Кюстендил – Дупница ще обезпечи бърз, удобен и безвреден транспорт на хора и товари, както и директна връзка при гр. Дупница с Автомагистрала „ Струма “ и цялата автомагистрална мрежа.

С осъществяването на публичната поръчка във фаза абстрактен план ще бъдат прегледани вариантни решения за осъществяване на трасето сред граничен пункт „ Гюешево “ и Автомагистрала „ Струма “, с планова скорост 120 км/ч и габарит Г27, след което ще се пристъпи към осъществяване на съответните екологични процедури. След произнасянето на компе- тентния орган по околна среда ще може да се премине към създаването на техническия план за утвърденото трасе, в това число и план за Подробен организационен проект.

Прогнозната стойност за осъществяване на публичната поръчка за планиране е 3,1 млн. лева без Данък добавена стойност, а средствата са от бюджета на АПИ. Срокът за разработване на плана е 150 календарни дни от датата на подписване на контракта и включва единствено времето за планиране.

*Източник: www.api.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР