Един роден бизнесмен вече цял месец е на почивка на

...
Един роден бизнесмен вече цял месец е на почивка на
Коментари Харесай

Кой е бизнесменът с 35-метрова яхта в Монако?

Един роден предприемач към този момент цялостен месец е на отмора на 35-метровата си яхта. Бижуто дебаркира край крайбрежията на Халкидики и Монако, а личен състав от 11 души се грижи за комфорта на фамилията му по време на годишната им отмора, заяви struma.com.



Невероятната яхта е на благоевградският предприемач Николай Динков-Нинджата. Той плава дружно със брачната половинка си Полина и двете им дъщери като повече от 30 дни са край остров Халкидики. С 35-метровата яхта, която Динков купи преди години, във връзка годишнина от сватбата си с Поли, фамилията пори вълните, наслаждавайки се на морската простор, надалеч от градския звук и суетност.



Яхтата е акостирала това лято с изключение на край браговете на Гърция и в Монако, където са паркирани яхтите на едни от най-богатите хора в света.

Бижуто носи името " Нов живот " / New life/, разполага с 4 спални.

" Кръстих яхтата " Нов живот ", тъй като съм загърбил остарелия си живот и доста хора в него ", споделя шеговито предприемачът, прочут с екстравагантните си покупки и пристрастеността си съм първокласните коли и лукса в живота си.



Динков има най-скъпия автопарк в района - две Ферарита, Ролс Ройс, Порше Панамера, два автомобила Ауди А 8 и продължава да се оглежда за още спиращи дъха машини. " Човек с изключение на да работи и да печели, би трябвало да знае по какъв начин да харчи парите си, за мен да доставя наслаждение на обичаните си хора, брачната половинка и децата ми, е смисъл в живота.

Цяла година работихме доста, по тази причина и можем да си позволим един месец на релакс без ограничавания. Осигури си лукса, другото единствено ще пристигна, споделя с усмивка, притежателят на една от най- мощните строителни компании в региона и индивидът, който завоюва над 7 млн. лева от тотото.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР