Един полицай загина, а втори е ранен, след като автомобил

...
Един полицай загина, а втори е ранен, след като автомобил
Коментари Харесай

Кошмарни разкрития за нападателя в Капитолия

Един служител на реда почина, а втори е ранен, откакто автомобил се вряза в барикадата пред американския Конгрес. Органите на реда откриха огън, при което обвиненият за нападението почина.

" Управлението на Сатаната върху нас свърши ": Нападателят е бил звезда по американски футбол, който бил дрогиран от своите съквартиранти в колежа, поради което изпаднал в параноя, отпътувал за Африка и там решил да стане член на " Ислямска нация ". 

По данни на управляващите след конфликта водачът е слязъл от автомобила и с нож се е насочил към охраняващите. Тогава органите на реда са разкрили огън.

Нападателят на комплекса на американския Конгрес е 25-годишният Ноа Грийн от щата Индиана, заяви американската телевизия Ен Би Си. 

Той бил последовател на придвижването " Нация на исляма ", което се застъпва за възстановяване на ситуацията на афроамериканците. Зад тази публична фасада обаче " Нация на исляма " проповядва и превъзходството на черната раса над бялата. 

Беше обявено и че служителят на реда, който почина при нападението до американския Конгрес, е служил в полицията на Капитолия в продължение на 18 години.

Президентът Джо Байдън разгласява изказване, в което акцентира, че дружно с първата дама Джил Байдън са съкрушени от новината за офанзивата, заяви Би Би Си.

Джо Байдън е наредил и знамената на Белия дом да бъдат спуснати на половина в символ на респект към починалия служител на реда.

Смята се, че малко хора са били в постройката поради почивните дни към Великден.

Наскоро бяха свалени загражденията от външния периметър на Капитолия, само че вътрешните останаха.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР