Един от световните лидери по темпо на ваксинациите срещу COVID-19

...
Един от световните лидери по темпо на ваксинациите срещу COVID-19
Коментари Харесай

Лидерът по ваксинации Израел връща маските на закрито

Един от международните водачи по движение на имунизациите против COVID-19 - Израел, връща маските на закрито поради притеснително разпостранение на делта разновидността на вируса, оповестява Очаква се ограничаването да влезе в действие идната седмица. Властите предизвестяват и да се заобикаля пътешестване в чужбина, изключително от хора, които не са имунизиран, в това число и деца. 

Според последните данни на Our world in data Израел е на трета позиция по дял на имунизирано население с 63,62% от хората, получили най-малко една доза, като на предни позиции с малко по-високи индикатори са Англия и водачът Канада с 66,73% имунизирани. Въпреки положителното покритие с ваксини в последните дни в Израел записват възходящ брой случаи на разпространяване на новия делта вид на вируса. Прагът за връщане на маските на закрито е 100 броя случая дневно в границите на седмица, като съгласно здравните управляващи този предел ще бъде доближат в неделя. 

Четвъртък бе следващият ден с повече от 100 случая - 169 новорегистрирани, като това е четвъртият следващ ден с повече от 100 заболели. Бройките са надалеч от равнищата на януарския пик от 10 000 случая дневно, само че управляващите се тормозят, че този вид на вируса се популяризира при деца и при към този момент имунизирани. 50% от новите случаи са измежду към този момент имунизирани жители, прецизира forbes.com. 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР