Един от собствениците на германската промоутърска компания “Зауерланд отвърна на

...
Един от собствениците на германската промоутърска компания “Зауерланд отвърна на
Коментари Харесай

Промоутърите на Кобрата отговориха на нападките му

Един от притежателите на немската промоутърска компания “Зауерланд ” отвърна на нападките на Кубрат Пулев, че договаря зад тила му за мача със международния първенец Антъни Джошуа за купата на Международната боксова федерация (IBF).

Както е известно, предходната седмица изтече информация, че двете страни са постигнали сделка за датата на идния конфликт - 28 октомври.

Вчера обаче Кобрата разбуни духовете, като съобщи, че от известно време насам връзката сред него и промоутъра му “Зауерланд ” не е по никакъв начин добра и даже договарянията с представителите на Антъни Джошуа се водят без неговото познание и присъединяване.

Недоволството на Пулев е обвързвано с късия период за подготовка, която му се дава, като той акцентира на това, че за него финансовата част не е най-важната и той желае да бъде подготвен да се боксира за победа.

Българинът упрекна промоутърите си, че гледат единствено облагата и какъв брой пари ще приберат от конфликта.

“Споразумението е за края на октомври. Общо два месеца за подготовка. Определено са задоволителни. Все още преговаряме къде да се организира срещата. Разговаряме и за Кардиф, и за Лас Вегас ”, съобщи Кале Зауерланд пред “Здравей България ”, представен от Спортал.

Припомняме, че Кубрат Пулев влезе в ролята на идващ противник на Антъни Джошуа след отхвърли на Владимир Кличко от мача-реванш против британеца.

Украинецът взе решение да приключи кариерата си вместо още веднъж да се бие с Джошуа, от който загуби с механически нокаут в 11-ия рунд в края на април.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР