Един от полицейските участъци в американския град Пуебло, щата Колорадо,

...
Един от полицейските участъци в американския град Пуебло, щата Колорадо,
Коментари Харесай

Мистерия: Мъртвец позвъни от моргата в полицията

Един от полицейските сектори в американския град Пуебло, щата Колорадо, неотдавна се оказал в центъра на много загадъчна история, сходна на сюжет от холивудски филм на ужасите Според думите на озадачените служители на реда, дежурният диспечер получил позвъняване късно през нощта, само че се мълчало от отсрещната страна. Независимо от всички молби от служителя на реда, лицето от другия край не споделил от кое място се обажда и какво се е случило с него.
След това протичащото се придобива същински тайнствен темперамент. Полицията наблюдава диалога и определила, че някой се е свързал с тях по стационарната линия от градска морга. Дидспечерът позвънил там, и някой в действителност му дал отговор, т.е. вдигнал телефона от другата страна. Непознатият продължавал да мълчи.
Офицер Том Румел, който станал директен участник в тайнствената история, написа в "Twitter ", че не може да откри рационално пояснение на това, което се е случило. Ако позвъняването, получено в ръководството на полицията може да се преглежда като проблем в свързването, по какъв начин може да се изясни повдигането на слушалката в празна нощна морга, в случай че няма никой там? Факт е, че полицейските чиновници не можели да оставят обстановката без решение и изпратили патрулна кола към моргата.
Оказало се, че постройката е добре заключена и светлината в нея е изгасена. В същото време в постройката няма пазачи. На другата заран чиновниците в моргата отвориха вратите и дружно с полицията ревизирали постройката. Нямало признаци на щурм или други странности. Полицаите единствено се смеят, потвърждавайки, че поради работата си не би трябвало да имат вяра в свръхестественото. А евентуално по този начин им се желае...
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР