Един от най-успелите и изящни български модели Диляна Попова, обявена

...
Един от най-успелите и изящни български модели Диляна Попова, обявена
Коментари Харесай

Диляна Попова „се бие“ на много фронтове

Един от най-успелите и изящни български модели Диляна Попова, оповестена неколкократно в разнообразни авторитетни ранглисти за най-красивата българка, „ се бие “ в последно време на доста разнообразни креативен фронтове. Синеоката фаворитка на българските мъже води рубриката за отсяване на млади гении на подиума в рубриката „ Новото лице “ на „ Преди обед “ по Би Ти Ви, снима се наскоро в киното, натрупа стабилен стаж в сериали, а в този момент се кани да осъществя като продуцент нов ефирен план и работи интензивно по него, научи „ Жълт Труд “. Диляна към този момент пази в цялостна загадка естеството му, да не й мине котка път, както прекомерно постоянно се случва в тези среди. Най-вероятно става въпрос за тв сериал, тъй като търси сценаристи, опитни в жанра.
 2-3-1  2-3-3  2-3-2
А напълно неотдавна тя се върна и към своята първа и огромна обич – модата, само че го направи не като манекен, който разнася облеклата по подиума, а в новото си амплоа на дизайнер. Удари рамо на един от своите положителни другари Росен Георгиев. Миналата седмица двамата показаха част от новата сбирка на марката Ross by Ross в центъра на София – в Художествената изложба на улица „ Оборище “. Смятаната в последно време за най-актуалната локация за просвета и изкуство изложба посрещна цяло ято известни персони от света на бизнеса и дипломатическите среди.

Домакините несъмнено съумяха да изненадат гостите си с ексцентрично решение – облеклата от стилната сбирка бяха показани като експонати, които могат да бъдат прегледани от близко и за по-дълго време – преимущество, изчезнало при общоприетите ревюта. Основните дизайни от сбирката са на Росен Георгиев, прочут с друго – като основател на няколко сполучливи морски ресторанта, че и на пекарни в столицата. Пред своите посетители Росен с малко, само че бойко слово благодари на Диляна за поддръжката и вдъхновението, с които му е помогнала за основаването на част от моделите. За новото си амплоа той показа, че това е негова дългогодишна фантазия, като и в този случай за бизнесмена е бил значим всеки подробност – висококачествените платове са импорт от Италия, принтовете също са дизайнерски. Линията е въодушевена от класиците – YSL, Dior, Channel, като главната цел на сбирката е да показа модата като метод на живот и да предложи високо качество на дамите, които наблюдават международните трендове.

Моделът пазари предпразнично със сина си


Според някои изявления в последно време Диляна Попова се е преместила да живее на село, с цел да обезпечи успокоение и чист въздух за сина си Борил. По информация на клюкарското предаване „ Папараци “ на Би Ти Ви обаче това не дава отговор на истината. Репортерите му я засякоха да прави покупки за празниците дружно със сина си Борил в София. „ Разтоварвам се от напрежението, когато съм с него “, признавала е тя.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР