Един от най-пренебрегваните навици в съвременния натоварен начин на живот

...
Един от най-пренебрегваните навици в съвременния натоварен начин на живот
Коментари Харесай

Искате гъста и красива коса? Използвайте ТЕЗИ масла

Един от най-пренебрегваните привички в актуалния претрупан метод на живот е потреблението на масла за косата. Дори когато имате време за фитнес и диета, постоянно забравяте за здравето на косата и скалпа си. Липсата на грижа може да докара до съществени проблеми със скалпа и даже косопад.

Има доста натурални масла, с които да подхраните косата си. Ето 4 от тях, които употребявани вярно ще дадат страхотни резултати.
Домашни маски за коса, след които прическата наподобява фантастично 
Ако една дама забележи, че е свършила обичания си еликсир, или счита, че косата й има потребност от укрепване и разкрасяване, е препоръчителн...
Прочети повече
Кокосово масло

Вековен лек за многочислени проблеми с косата, тази хидратираща запарка е всичко, което човек може да пожелае. Предимствата, които кокосовото масло има върху косата и кожата са проучени в детайли. Кокосовото масло съдържа мастни киселини и антиоксиданти, които могат да се всмукват от косата ви, което го прави доста питателна естествена опция за грижа за косата. Фактът, че кокосовото масло е толкоз необятно налично, ни дава още една причина да използваме това знамение, с цел да оправим косата си. Нещо повече, то също по този начин прави косата мека, гладка и лесна за оформяне.

Бадемово масло

Тази оживена съставна част за коса е воин за всички видове коса. Бадемът се смята за „ Кралят на ядките “, по тази причина не ни изненадва, че маслото, извлечено от този орех, нормално известно като бадемово масло, е мощен източник на витамини и хранителни субстанции за поощряване на растежа на косата и задържане на нейната влага. Бадемовото масло е извънредно богато на хранителни субстанции, само че въпреки всичко с лека текстура. Изключително богат източник на витамин Е, това масло е повсеместен балсам за коса, което въздейства добре на множеството видове коса: гъста, фина, къдрава, вълнообразна, права и естествена. Използвайте това вълшебно средство за щастливи и здрави коси!
Защо фризьорите поучават да НЕ употребяваме тези препарати?
Маслата за коса са измежду най-популярните препарати за поддържане на косата. Те са съществени съставки в различните и национални...
Прочети повече
Арганово масло

Считайте аргановото масло за универсално лекарство за съвсем всички потребности на вашата коса и кожа. Това естествено извлечено масло се създава от ядките на аргановото дърво, което нормално се разпространява като естествено лекуване за напредък на косата и опция на медикаментите за косопад. Мощните антиоксиданти на аргановото масло и подхранващите мастни киселини поддържат косата ви хидратирана, като в същото време я защищават от увреждане.

Луково масло

Тази скромна съставна част в нашата кухня изненадващо ни изумява с доста изгоди за косата. Маслото от лук има антимикробни и антиоксидантни свойства, което основава среда за напредък на косата. Това естествено средство за напредък на косата съдържа сяра, която подхранва скалпа и усъвършенства здравето на космените фоликули. Това е отлично масло за поощряване на растежа на косата. Редовното използване на това масло дейно предотвратява и лекува оплешивяването и побеляването на косата.
5-те храни, които оказват помощ на косата да пораства
Косата постоянно пораства и се сменя, а космените фоликули непрекъснато основават нови косми от витамини, минерали и химикали, които консумираме...
Прочети повече
 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР