Един от най-популярните обезболяващи продукти е парацетамолът. Пием го едва

...
Един от най-популярните обезболяващи продукти е парацетамолът. Пием го едва
Коментари Харесай

Кои са лошите страни на парацетамола?

Един от най-популярните обезболяващи артикули е парацетамолът. Пием го надали не по всевъзможен мотив - при главоболие, простуда, зъбобол. Ново проучване на Щатския университет на Охайо обаче потвърждава, че този аналгетик ни прави по-неразумни, оповестява life.dir.bg.

Ацетаминофенът, прочут като парацетамол или тиленол, е повода използвалите го да намират обичайно рискови действия като скачане с бънджи или изявление по непопулярна тематика пред шефа на работа за не толкоз тревожни действия.

" Ацетаминофенът кара хората да изпитват по-малко отрицателни страсти, когато обмислят рискови обстановки - просто не ги виждат толкоз плашещи, " споделя Болдуин Уей, създател на проучването и професор по логика на психиката в Университета в Охайо.

Уей акцентира, че аналгетикът е причина за психически резултати, за които хората не си дават сметка. Професорът акцентира, че поради обстоятелството, че 25 % от американците го употребяват всяка седмица, можем да се замислим над рисковите обстановки, които се основават в резултат на това.

Тези резултати на парацетамола са доказани от три самостоятелни пробни проучвания. Резултатите им са оповестени в списание Social Cognitive and Affective Neuroscience. Може би би трябвало да им имаме вяра.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР