Един от най-обичаните съвременни гръцки изпълнители Nikos Vertis празнува 20

...
Един от най-обичаните съвременни гръцки изпълнители Nikos Vertis празнува 20
Коментари Харесай

Nikos Vertis празнува 20 години на сцена с концерт в Бургас на 30 юли

Един от най-обичаните модерни гръцки реализатори Nikos Vertis чества 20 години музикална кариера с грандиозно турне, което ще мине и през България. Бургас посреща енигматичния реализатор на 30 юли на пристанището в морския град. Билетите влизат в продажба през днешния ден в 10:00 на ticketstation.bg, а промо цените започват от 88 лв..

Голямото турне Nikos Vertis – „ 20 години на сцена “ 2023 започва в Кипър, а шоуто, което гръцката звезда приготвя, справедливо ще сплоти 20-те години упорита работа, хиляди почитатели и обичани шлагери със зрелищна сцена и продукция на международно равнище. Атрактивният реализатор, притежател на няколко платинени албума, дава обещание следващ възторг онлайн с огромен оркестър с бузуки с 25 музиканта на сцена и светлинно шоу.
-->
Песни като „ Ако си една звезда “, „ Искам да ме почувстваш “, „ Не мислиш за мен “ и доста други, забавен микс от обичайната гръцка музика с поп и денс звучене, се пеят освен от почитателите му на Балканите, само че и в цяла Европа.

Nikos Vertis е роден на 21 август 1976 година в Холандия. Когато е на шест години, фамилията му се мести в Солун. Скоро той стартира да взема уроци по бузуки, а от 15-годишен се занимава и с пеене. Оттогава прекарва живота си в композиране, свирене и пеене – първо в огромни клубове, а след това и на професионалната сцена. Nikos, който носи прозвището „ най-желания ерген на Гърция “, провокира невъобразим възторг освен по време на участията си – на всички места, където го разпознават в разнообразни елементи на света, го посрещат с същинска фенска нервност.

Тази година през юли гостите и жителите на Бургас ще станат част от магията с марка Nikos Vertis на грандиозното шоу на известния гръцки реализатор на 30 юли. Събитието във Фейсбук е, a билетите са в продажба.

Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР